Best Western Plus Hus 57, Ängelholm, Skåne

Väldesignad vistelse med spa i charmiga Ängelholm

King Superior-rum
Västersjön
Ängelholm

Toppmodernt hotell med wellness-avdelning i hjärtat av Ängelholm, inkl. frukost och daglig spaentré

Hotellbeskrivning

Plats

Charmigt hotell i centrala Ängelholm, nära såväl stad som strand och med perfekt läge för att utforska Skåne och västkusten, inklusive frukost och daglig spaentré
  • Med fingret på designpulsen: Hus 57 välkomnar dig med stil. Här möter klassiska material moderna former, som tillsammans skapar en varm och ombonad känsla. Under din vistelse i mysiga Ängelholm är detta den perfekta utgångspunkten för att upptäcka en stad full av spännande sevärdheter och vackra landskap.

  • Fokus på hållbar matlagning: Hotellet har passion för mat och dryck och serverar vällagade rätter tillagade från grunden. Menyn baseras i så stor utsträckning som möjligt på ekologiska, närodlade grönsaker och för att säkerställa en hållbar matlagning tar restaurangen till vara på alla råvaror från de lokala leverantörerna. 

  • Ängelholm – en stad med något för alla: Gå långa skogspromenader, ta ett svalkande dopp i havet, besök mysiga restauranger, shoppa eller låna en cykel och trampa iväg på äventyr. I Ängelholm är upplevelserna många och nära. Cykel är ett utmärkt sätt att utforska staden och dess omgivningar på. I närheten av hotellet går två nationella cykelleder, Kattegattsleden och Sydkustleden och dessutom finns 17 cykelrundor i regionen. 

Faciliteter

- Wellness-avdelning
- Gym
- Restaurang
- Terrass
- Dygnetruntöppen reception
- Tvättservice (mot en avgift)
- Hiss
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Ängelholms tågstation ligger en kvarts promenad eller fem minuter bort med bil. Till den lokala flygplatsen är det drygt sex kilometer. 

Bra att veta

  • Barn och ungdomar under 18 år är välkomna till hotellets spa i målsmans sällskap. Blöjbarn får ej vistas i spaavdelningen.
  • Vänligen observera att restaurangen är stängd på söndagar.  

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Ängelholm är ett kustnära smultronställe som erbjuder upplevelser och aktiviteter året om. För den konstintresserade är staden ett paradis. Besök gallerier som Å-sikten och Moment, bege dig till Christian Svenssons glashytta eller ta en tur till någon av Ängelholms keramikverkstäder. Passa också på att lära dig mer om stadens historia. Här finns ett flertal spännande museum såsom Järnvägens museum och Ängelholms Brandkårsmusuem. Du kan även ge dig ut i den vackra naturen. Hallandsåsen, Laxtrappan och Naturreservatet Hålebäckseröd är endast några av de många natursköna omgivningar som omfamnar staden. 

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer