Falkenberg Strandbad, Falkenberg

Vardagslyx med pool club och spa vid stranden i Falkenberg

Falkenberg
Standardrum
Falkenberg
Standardrum
Falkenberg

Avslappnad vistelse på stilfullt strandhotell i Falkenberg, inkl. frukost & spatillgång, m.m.

Upp till -61% Idag

Hotellbeskrivning

Plats

Lämna vardagen och träd in i en oas av vardagslyx och beach-vibbar på denna härliga strandresort i Falkenberg, inklusive frukost och tillgång till Retreat club och spa
  • Västkustens prisade guldkorn: Falkenberg Strandbad har tidigare utsetts till ett av Europas mest exklusiva sparesort, och prisades på den internationella galan World Luxury Spa Awards. Hit har livsnjutare kommit för att koppla av sedan 30-talet och nu är det din tur! Här är stadsstressen som bortblåst och istället lyssnar du till måsarnas skriande och vågornas brus.

  • Koppla av i fristaden The Retreat Club: Upplev hotellets 3 000 kvadratmeter stora relaxavdelning, The Retreat Club, där du njuter av 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Ta ett dopp i poolen och luta dig sedan tillbaka med en drink i sällskap av skön musik. Här finns erfarna massörer och terapeuter till hands för att ge behandlingar och massage, ett tips är deras Ivory Spa Ritual.

  • Smakupplevelser i nordisk anda: Den nordiska prägeln kombineras med franska influenser, och stort fokus läggs på naturliga råvaror. Hit går du för den vällagade maten och den trevliga stämningen. Du kan även fira in helgen med livemusik, som erbjuds varje fredag och lördag.

Faciliteter

- The Retreat Club
- Utomhuspool
- Två restauranger
- Rumsservice
- Tvättservice
- Ej husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit


Falkenberg ligger cirka en timmes bilfärd från Göteborg och knappt två timmar från Malmö.

Bra att veta

Observera att åldersgränsen för att vistas i inomhusdelen av Pool Club är 13 år.

Avbokning av behandlingar och spapaket måste ske 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela beloppet. 

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Att ha Skrea strand precis utanför dörren är en solklar höjdpunkt på Falkenberg Strandbad. Du bor i fridfulla, naturnära omgivningar, strax utanför Falkenbergs centrum, perfekt för att utforska både naturen och staden. Lugnet här gör att semesterkänslan snabbt infinner sig. Dagar tillbringas bäst med långpromenader längs vattnet följt av några välförtjänta timmar i hotellets Retreat Club.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer