Femstjärnig resort vid en lagun i Vietnam - avbokningsbar

Vedana Lagoon Resort and Spa, Phu Loc Town, Vietnam

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Water Pool-villa

Thien Mu Pagoda, Hue

Hillside Pool-villa

Hillside Pool-villa

Hue

Hue

Water Pool-villa

Hue

Tropiskt boende med förstklassiga faciliteter och lagunutsikt i Phu Loc, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 37% ?

Harmoniskt boende med balkong i naturskön omgivning mellan Hue & Hoi An, med utsikt över blå lagun, inklusive frukost och andra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Känslan av femstjärnig elegans: Det femstjärniga hotellet ligger beläget precis vid en lagun och erbjuder utomhuspool, tre olika restauranger och en bar, samt spa och gym. Här görs saker med värme och en elegant touch, från romantiska och privata middagar som kan anordnas på begäran till de bekväma och smakfullt inredda bungalow-villorna. 

  • Maximal avkoppling: Behandlingarna på Vedana Wellness & Spa fokuserar på återhämtning och avkoppling och skönhetsprodukterna som används är gjorda på naturliga ingredienser från resortens ört-trädgård eller den lokala marknaden. Välj mellan ett stort utbud av behandlingar som massage, ansiktsbehandlingar och wellness-aktiviteter.

  • Tropiska middagsupplevelser: Se fram emot middagar du sent kommer att glömma. Njut av vietnamesiska och europeiska specialiteter på The Horizon som har en fantastisk utsikt över djungeln eller på The Twilight som erbjuder en intim upplevelse i en bungalow över vattnet.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Tre restauranger
- Trädgård med solterrass
- Spa
- Cykel- och kajakuthyrning
- Utomhuspool
- Kids club
- Tennisbana
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Hues flygplats kan nås på en halvtimme med bil och Da Nangs flygplats på ungefär en timme.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Zone 1 Phu Loc tp. Hue 0084 54, Vietnam
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor