Vid Themsen i moderna Docklands

DoubleTree by Hilton London Excel, London, England

Queen-rum

Emirates Airline

O2 Arena, North Greenwich

St Paul's Cathedral

Stilrent hotell vid vattnet i östra Londons Docklands, nära Excel London, Emirates Air Line och O2 Arena, inklusive frukost

Double Tree by Hilton London Excel är beläget i det historiska hamnområdet East London Docklands. Hotellet ligger ett stenkast från vattnet, med härliga panoramavyer från restaurangen och flera av rummen. Härifrån har du nära till mässlokalen Excel och promenadavstånd till linbanan Emirates Air Line, som tar dig över till O2 Arena. Lite längre bort hittar du också affärsdistriktet Canary Wharf, dit det även går skytteltrafik vissa dagar. Till centrala London, inklusive ett stort antal av stadens sevärdheter, tar du dig enkelt med DLR-tågen.

Hotellrummen och sviterna är stilrent inredda och badar i naturligt ljus från de stora fönstren. En del av rummen är även försedda med balkong. I hotellets restaurang serveras en modern meny med uppdaterade brittiska klassiker samt stort fokus på hållbarhet och närproducerat. Loungebaren erbjuder lättare rätter samt ett brett utbud av utvalda viner och spritsorter, hantverksöl samt kaffe och givetvis te, inte minst på eftermiddagen, då det självklart serveras afternoon tea. Som gäst har du även tillgång till hotellets välutrustade gym, och som komplement till det rekommenderas promenader och löprundor utmed vattnet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor