Vistelse vid havet i Andalusien

Hotel Vincci Costa Golf, Chiclana de la Frontera, Spanien

Juniorsvit

Juniorsvit

Hotell med pool och spa samt bra läge för aktiviteter ett stenkast från stranden i Andalusien

  • Boende ett stenkast från stranden: Hotellet ligger intill den vackra La Barrosa-stranden, där snövit finkornig sand möter Medelhavets klarblå vågor. Vårt tips på lunch är att prova fisk- eller skaldjursspecialiteter från en lokal chiringuito.

  • Ren avkoppling i hotellets spa: I hotellets rofyllda spa kan du koppla av med bastu samt olika typer av pooler och vattenterapier. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för en skön massage. Låt axlarna sjunka ner och njut av att bli ompysslad!

  • Aktiv semester i Andalusien: Denna del av Andalusien är känd för sitt milda härliga klimat, som håller i sig under hela året. Här finns det goda förutsättningar för olika typer av aktiviteter och sporter, som till exempel vandring, golf, extremsport eller vattensport.

Faciliteter

- Bar
- Café
- Gym och banor för paddeltennis
- Pool, inomhus och utomhus
- Restaurang
- Spa
- Trädgård

Hitta hit

Hotellet är beläget vid havet i Chiclana de la Frontera i sydvästra Andalusien. Till Jerez flygplats är det en timmes bilfärd, eller en och en halv timmes resa med allmänna färdmedel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor