Trendiga vibbar i hjärtat av London - avbokningsbar

Yotel London Clerkenwell, London, Storbritannien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

London

Premium Plus-rum

Premium Queen cabin

Queen cabin

Londonvistelse på designhotell i trendiga Clerkenwell, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 39% ?

Futuristisk design och centralt läge i metropolen London, inklusive frukost, sen utcheckning och mer. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Urbana vibbar och centralt läge: YOTEL London Clerkenwell är en de coolare hotellen du kan checka in på i den brittiska huvudstaden. Det är en perfekt bas som ligger nära många av stadens höjdpunkter - från historiska landmärken till eleganta butiker och mycket mer.

  • Kreativ mat & dryck: Hotellets avslappnade restaurang och bar Komyuniti serverar en meny inspirerad av gatuköken, ihop med kaffe, cocktails och olika ölsorter. Du kan också ge dig ut på Londons gator där en hel värld av fantastiska restauranger väntar.

  • Futuristiskt boende: På rummen kan du se fram emot en välbehövlig paus från metropolens liv och rörelse. Vittvättade och minimalistiska i sin design har dessa krypin en innovativ teknik och bekvämligheter, inklusive deras signatursäng SmartBed™,  smart HD-TV och regnduschar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Grab-and-go-service
- Fitnesscenter
- Husdjur är ej tillåtna
- Dygnetruntöppen reception
- Parkering ej tillgängligt

Hitta hit

London Heathrow Airport ligger ungefär en timme och 20 minuters resa från hotellet. Tack vare de goda transportförbindelserna kan du nå hotellet till fots (cirka 200 meter) från tunnelbanestationen Farringdon.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
96-100 Clerkenwell Road, London EC1M 5RJ, England
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor