All-inclusive nära havet i Halkidiki - avbokningsbar

Bianco Olympico Beach Resort, Halkidiki, Grekland

Upp till -47% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Sithonia

Classic-rum med havsutsikt från sidan

Classic-rum med havsutsikt från sidan

Sithonia

Sithonia

Sithonia

Stilrent boende med pool och restaurang på Sithonia-halvön, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 47% ?

Elegant hotell med pool, restaurang och barer samt bra läge för utflykter och aktiviteter nära havet i Halkidiki, med all-inclusive | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Restaurang och två barer: Hotellets restaurang serverar internationella bufféer till frukost, lunch och middag. I poolbaren och lobbybaren kan du koppla av med drinkar, andra drycker och smårätter.

  • Elegant poolliv nära havet: I hotellets poolområde kan du koppla av under ett parasoll på en av de bekväma solstolarna, som är omgivna av palmer och annan lummig medelhavsvegetation. Dessutom är det nära till stranden, med gyllengul sand och klarblått svalkande vatten.

  • Hjälp med planering och bokning: Hotellets concierge kan hjälpa till med att arrangera utflykter och aktiviteter, som till exempel båtturer, transport och wellnessbehandlingar. På det viset blir det mer tid över till dig för att njuta.

Faciliteter

- Bil- och båtuthyrning
- Concierge
- Flygplatstransfer
- Massage och skönhetsbehandlingar
- Pool
- Restaurang och barer
- Tennis- och basketplaner

Hitta hit

Hotellet är beläget nära havet på Sithonia-halvön, drygt en timmes bilfärd från Thessalonikis flygplats.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Vatopedhion, Vatopedi, 63071, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor