Secret Escapes erbjuder handplockade hotell i våra favoritstäder i Sverige, Europa och till resten av världen. Unna dig spännande, rabatterade cityresor och få mer pengar över till sightseeing, shopping och restaurangbesök. Din drömsemester väntar runt hörnet, så vad väntar du på?

London – den perfekta destinationen för en weekend: Det är svårt att ha tråkigt i den engelska huvudstaden. Museer, konstutställningar, konserter och evenemang är en del av vardagen. Börja dagen med en promenad i någon av parkerna, fortsätt med en kulturell eftermiddag på Tate Modern, British Museum eller Southbank Centre och avrunda sedan kvällen med en musikal i West End.

Kombinera strand och city i Barcelona: Det bästa av två världar är receptet för en riktig drömsemester. I Barcelona får du både solsken och glittrande hav, samtidigt som du har gott om sevärdheter att besöka. Slå dig ner på en uteservering och prova dig fram bland pinxtos – den baskiska varianten av tapas.

Utforska kanalernas stad – Amsterdam: Få städer är lika charmiga som Amsterdam, där slingrande gator och ett nätverk av kanaler präglar stadskärnan. Den nederländska huvudstaden är utmärkt att utforska på cykelsadeln, det sägs till och med att staden har fler cyklar och människor. Då du besöker Amsterdam bör du även ta en tur till museiområdet, där du bland annat kan besöka Rijksmuseum och Van Gogh-museet.

En cityweekend i Nice:
Franska rivieran är verkligen glamourens destination. I Nice väntar historisk charm och den ikoniska strandpromenaden Promenade des Anglais.Botanisera bland exklusiva butiker i stadskärnan och strosa en stund i stadens äldre delar. När mörkret faller kan du slå dig ner för en smakupplevelse i sann fransk anda.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer