Boende med strandläge på Kos - avbokningsbar

Ammos Resort, Kos, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Classic Side Sea View-rum

Classic Side Sea View-rum

Strandnära boende med två pooler på semesterfavoriten Kos, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 35% ?

Boende på fyrstjärnigt hotell med idylliskt läge vid en av Kos vackraste stränder, med all-inclusive. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Rofyllt läge vid havet: Ammos Resort har ett idylliskt läge precis vid en av Kos vackraste stränder och var du än befinner dig på hotellet vilar ögonen på havet som smälter ihop med den ljusblå himlen och de ljuvligt vajande palmerna. Här har du perfekta förutsättningar för en avkopplande och trivsam semester.

  • Avkoppling och motion: Här flyter livet på i lugn takt och du kan tillbringa lata dagar under ett parasoll på stranden eller svalka dig i hotellets stora pool. Känner du för avkoppling av den mer aktiva varianten erbjuds tennis, beachvolleyboll och pingis på hotellområdet och det finns även ett fitnesscenter.

  • Prova de lokala specialiteterna: När hungern slår till väntar Ammos Resorts minimalistiskt inredda restaurang med en dignande buffé fylld av grekiska specialiteter och medelhavsinspirerade rätter. Mellan måltiderna kan du koppla av vid poolbaren där det serveras förfriskningar och snacks.

Faciliteter

- Restaurang
- Poolbar
- Utomhuspool
- Tennisplan
- Trädgård

Hitta hit

Kos flygplats ligger endast tio minuters bilväg från hotellet. Bästa sättet att komma hit är med hyrbil eller taxi. Parkering finns tillgänglig på hotellet.

Bra att veta

Vänligen notera att klädkoden "smart-casual" gäller vid alla måltider i restaurangen.

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Kos 853 02, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor