Apsara Beachfront Resort & Villa

Khao Lak, Thailand

Tre eller fler nätter på en fridfull thailändsk strandresort med val av rum och en middag

Är du ute efter avslappning och romantik finns det inget bättre ställe än det här gömstället på Thailands västkust, omringat av en nationalpark, vita sandstränder och skogsklädda berg. Phang Nga är inte lika exploaterat som närliggande Phuket så här handlar det om traditionell charm och ett lugnare tempo.

Apsara Beachfront Resort & Villa drar verkligen nyttja av de vackra omgivningarna med rum och privata villor utspridda i en tropisk trädgård. Kristallblå Andamansjön är hela tiden inom synhåll, vare sig du tar ett dopp i infinity-poolen, smuttar på en cocktail på strandbaren eller skämmer bort dig med en thaimassage i ett av behandlingsrummen i utomhuspaviljongerna. Besök en av de närliggande öarna eller dyk eller snorkla och utforska det turkosa havet. Eller varför inte paddla kajak eller åka motorbåt runt bukten?

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor