Femstjärnigt hotell med takterrass i Bangkok

Banyan Tree Bangkok, Bangkok, Thailand

Serenity Club-svit

Serenity Club-svit

Serenity Club-svit

One Bedroom-svit

One Bedroom-svit

One Bedroom-svit

Bangkok

Bangkok

Unna dig en förstklassig vistelse på femstjärnigt hotell mitt i livliga Bangkok

  • Förstklassig vistelse i city: Mitt i Bangkoks myllrande affärskvarter, bland skimrande skyskrapor och nära floden Chao Phraya, ligger det femstjärniga hotellet Banyan Tree Bangkok. Hela hotellet andas elegans och har en smakfull inredning med thai-inspirerade detaljer. Sviterna är rymliga och moderna, och har fönster som sträcker sig från golv till tak med utsikt över staden eller floden.

  • Bli ordentligt omhändertagen: På hotellet finns ett mångfaldigt prisbelönt spa där du kan få massage och sköna behandlingar med naturliga ingredienser i en verkligt avslappnad miljö. Vad sägs till exempel om en Royal Banyan-massage med örtpåsar som doppats i varm sesamolja? På 21:a våningen kan du bada i en utomhuspool omgiven av tropiska växter.

  • Mycket i mat- och dryckesväg: Banyan Tree Bangkok säger sig ha restauranger för alla smaker och det stämmer nog. Högst upp i hotellet finns en helt fantastisk takbar och restaurang där du kan äta västerländsk mat och njuta av panoramautsikten över staden. I hotellet finns även många restauranger som serverar kinesisk, thailändsk och internationell mat samt flera barer, varav en juicebar.

Faciliteter


- Tio restauranger och barer
- Spa
- Club Lounge
- Pool
- Gym
- Transferservice (enligt tidtabell)

Hitta hit

Bangkoks internationella flygplats ligger ungefär 30 minuters resa från hotellet, beroende på trafiken. Närmaste station för kollektivtrafik är Sala Daeng BTS Station dit hotellet erbjuder transfer enligt tidtabell.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor