Föreställ dig cocktails på en takbar högt ovanför takåsarna i New York eller det ultimata strandlivet i Miami. USA slutar aldrig att överraska. På Secret Escapes hittar du handplockade hotell med upp till 70 % rabatt – desto mer över i reskassan att spendera på restaurangbesök, shopping och äventyr. Här hittar du några av våra favoritdestinationer i drömmarnas land.

Art deco och strandliv i Miami: Vad sägs om att sola sig lite på en av världens mest berömda stränder? Miami må vara känd för beachen, men det som gör staden så speciell är helt klart arkitekturen och den kreativa atmosfären. De ikoniska art deco-byggnaderna i glada pastellfärger som radar upp sig längs Ocean Drive går inte att ta miste på, medan nattlivet, konstgallerierna och restaurangscenen ger en allt man vill ha under semestern – och lite till.

Kaliforniens glada San Fransisco: Denna stad pekar uppåt, bokstavligen, och om du lyfter blicken på rätt ställe kan du förstås få en glimt av det ikoniska landmärket Golden Gate-bron. San Fransisco är en innovativ destination där passionen för mat och dryck når nya höjder. Här finns nämligen flest restauranger och marknader per capita i hela Nordamerika.

Ett bett av Det stora äpplet: New York, storstädernas storstad, är alltid värd ett besök. Här vimlar det av exklusiva hotell, gallerier, caféer, restauranger och museer och det är helt enkelt omöjligt att ha tråkigt här. Vill man se en musikal väntar världsberömda Broadway och känner man för en kulturell eftermiddag kan man ta del av konst på bland annat Guggenheim och The Metropolitan Museum of Art.

Tropiska vibbar i Florida Keys: Vid Floridas sydligaste punkt väntar härliga temperaturer och bra förutsättningar för snorkling. Denna samling öar är perfekt om man vill få en liten känsla av tropikerna under semestern, samtidigt som man har ett stort utbud av konstgallerier och barer att beta av. Här hittar du dessutom Nordamerikas enda levande korallbarriärrev.

Få mer inspiration på vårt magasin.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer