Splitternytt designhotell i Stockholm

Blique by Nobis, Stockholm

Upp till -58% Idag

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Studio 1 med king size-säng och pentry

Blique's Queen-rum med queen size-säng

Studio 1 med king size-säng och pentry

Studio 1 med king size-säng och pentry

Blique's Dubbelrum med king size-säng

Blique's Dubbelrum med king size-säng

Blique's Queen-rum med queen size-säng

Blique's Queen-rum med queen size-säng

Sleep Deeper-rum med king size-säng, utan fönster

Nyöppnat designhotell i den dynamiska nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm med restauranger och takbar, inklusive, frukost

  • Blicka ut från en av Stockholms snyggaste takbarer: Från hotellets takbar kan du smutta på välmixade cocktails samtidigt som du blickar ut över Vasastans takåsar och den växande stadsdelen Hagastaden. Drinkarna lär hålla lika hög nivå som altituden, så håll i dig!

  • Inspireras av den kreativa miljön: Blique by Nobis har som vision att bli Stockholms nya mötesplats för design, musik, konst och andra kreativa uttrycksformer. Ta en titt i deras kalender och se om du hittar något som faller dig i smaken. Efteråt kan du smälta intrycken med en öl i baren.

  • Upplev känslan av att vara först på plats: Känslan av att vara en av de första gästerna på ett nyöppnat hotell är oslagbar. Och inte det blir mindre speciellt när du ser allt arbete som designers, kockar och arkitekter lagt ner för att göra din vistelse på Blique till en upplevelse för alla sinnen.

Faciliteter

- Restauranger
- Takbar
- Wi-Fi

Hitta hit

Från centralstationen till Sankt Eriksplans tunnelbanestation är det cirka sju minuters färd. Därifrån går du till hotellet på fem minuter.
Perfekt för
Storstad Boutique Shopping Kortdistans

Missa inte

Blique by Nobis ligger i den spännande nya stadsdelen Hagastaden, mitt emellan Vasastans Galleridistrikt och Hagaparkens lummiga grönska. Här har du ett perfekt utgångsläge att upptäcka konst, spännande arkitektur och vackra omgivningar. Bonniers Konsthall når du till fots på tio minuter och Haga Slott ligger bara ett stenkast bort åt andra hållet. I Vasastan hittar du såväl populära restauranger och caféer som utmärkta möjligheter till shopping. Resten av Stockholms utbud av kultur, historia och nöjen når du enkelt antingen till fots eller med kollektivtrafiken.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor