Personlig charm och stilsäker inredning - låt hotellet bli ett resmål i sig. Oavsett om du är på jakt efter en cityresa, en lugn vistelse i Sverige eller en upplevelse på andra sidan jordklotet erbjuder vi en massa charmiga boutiquehotell världen över. Där väntar en chic inredning med unik stil, från rustik charm till bohemisk lyx, och en personlig service som gör det där lilla extra för din vistelse. De flesta av dessa boutiquehotell är även små med relativt få rum, vilket skapar en ombonad och hemtrevlig atmosfär. Här kan du checka in och direkt känna dig som hemma.

När du bokar via Secret Escapes kan vi ofta erbjuda något som sätter guldkant på vistelsen ytterligare. Bland annat förhandlar vi ibland fram en flaska bubbel på rummet, en läcker måltid på köpet, entré till spaavdelningen och andra exklusiva inkluderingar. En annan anledning att boka din nästa boutiquevistelse med oss är vår lägsta prisgaranti. Det är något vi kan erbjuda eftersom vi endast samarbetar med hotell som ger oss exklusiva rabatter, vilket innebär att du inte kan hitta lägre priser någon annanstans under kampanjperioden. Detta kontrollerar vi fyra gånger innan vi lägger ut kampanjen på vår hemsida.

Kom ihåg att tillgången kan vara begränsad under ett kampanjerbjudande så passa på att boka något av våra boutiquehotell redan idag för att säkra våra bästa priser och datum.

Aktuella kampanjer

Kommande erbjudanden