Strandnära i exotiska Thailand

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa, Krabi, Thailand

Deluxerum

Deluxerum med terrass

Deluxerum

Deluxerum med terrass

Deluxerum med terrass

Deluxerum med terrass

Deluxerum med terrass

Drömsemester på fyrstjärnig resort i Ao Nang, endast några steg från sandstranden, med pool, gym, restaurang och många aktiviteter

  • Lyxig vila för kropp och sinne: På det rogivande spaet kan du njuta av hälsosam avkoppling för kropp och själ. Unna dig en ayurvedisk massage, skäm bort dig själv med en skönhetsbehandling och sjunk ner i den sköna poolen. Kombinera spaupplevelsen med ett träningspass på gymmet om du vill komma upp i puls.

  • Middagar under stjärnorna: På resorten finns flera restauranger och barer där du kan äta både lunch och middag. Njut av nyfångad fisk och skaldjur, thailändska specialiteter och smaker från det internationella köket. Se solen gå ner över havet och se fram emot många oförglömliga middagar under stjärnorna.

  • Njut av drömlik omgivning: Vakna upp till ljudet av vågorna, varma vindar och vajande palmer. Börja dagen med en kopp rykande kaffe och en god frukost, ta på dig badkläderna och kliv ner i den sköna utomhuspoolen. Senare under dagen kan du bege dig till stranden, doppa dig i de varma vågorna och lapa sol hela dagen lång.

Faciliteter

- Utomhuspool
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Gym
- Barnklubb

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en halvtimme med taxi från Krabis internationella flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor