Centralt boende nära Regent’s Park

Danubius Hotel Regents Park, London, England

Regent's Park

Standardrum

Regent's Park

Danubius Hotel Regents Park

St Pauls Cathedral

Fyrstjärnigt boende i exklusiva St John’s Wood med nära till allt

  • London, metropolen som har allt: Klassisk kultur, mysiga marknader, exklusiva designbutiker och ett spektakulärt nöjesliv – allt på bekvämt flygavstånd från Norden. Fyrstjärniga Danubius Hotel Regents Park är en utmärkt bas för en fullspäckad weekendresa med sitt centrala läge i det exklusiva St John’s Wood-området.

  • Brittiska och internationella rätter: Restaurangen Pavilion Grill erbjuder à la carte- och dagens-menyer med brittiska och internationella rätter tillagade med lokala råvaror. Här kan du även njuta av en traditionell afternoon tea med smörgåsar, scones och bakverk. Drycker och lättare måltider serveras i loungebaren.

  • Håll dig aktiv under vistelsen: Hotellet har ett dygnetruntöppet gym där du kan hålla träningen igång även under semestern. Föredrar du att vara utomhus har du ett idealiskt läge för joggingrundor, på tröskeln ligger nämligen vackra Regent’s Park.

Faciliteter

- Två restauranger
- Loungebar
- Rumsservice dygnet runt
- Fitnesscenter

Hitta hit

Det tar runt 20 minuter med tunnelbanan till Paddington Station som har direktförbindelser till flygplatserna Heathrow, Stansted och Luton.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor