Bo ett stenkast från Amsterdams museer

Eden Hotel Amsterdam, Amsterdam, Nederländerna

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Standardrum med kanalutsikt

Standardrum med kanalutsikt

Modernt hotell ett stenkast från Amsterdams museer och nöjen

  • Läget, läget, läget: Eden Hotel Amsterdam ger dig den perfekta basen för att utforska eklektiska Amsterdam. Hotellets läge vid Rembrandtsplein placerar dig mitt i stadens bultande hjärta, med museer, utställningar, historiska platser och teatrar precis utanför dörren.

  • Få ovärderliga tips: Hotellet har en kunnig concierge som står redo att guida dig genom den nederländska huvudstadens enorma utbud av nöjen, restauranger och sevärdheter.

  • Eleganta vibbar i city: Hotellet är inrett med stilrena möbler och en lugn färgpalett, som gör stämningen harmonisk och avkopplande. Här finns en lounge där du kan slå dig ner med en stor kopp kaffe och vila mellan intensiv sightseeing.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Café

Hitta hit

Flygplatsen når du på ungefär 30 minuter och närmaste station är Waterlooplein.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor