Eklektiskt alphotell i Chamonix - avbokningsbar

Alpina Eclectic Hotel, Chamonix-Mont-Blanc, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Alpina Eclectic Hotel

Chamonix

Chamonix

Alpina Eclectic Hotel

Alpina Eclectic Hotel

Alpina Eclectic Hotel

Alpina Eclectic Hotel

Alpina Eclectic Hotel

Alpina Eclectic Hotel

Alpina Eclectic Hotel

Chamonix

Trevligt boende i Chamonix, med hänförande utsikt över alptopparna, inkl. frukost, spaentré m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 42% ?

Mysigt hotell med toppenläge i Chamonix, med härligt spa och panoramautsikt över Mont Blanc, inklusive frukost, daglig spaentré, gymentré och mer | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Centralt boende nära naturen: Alpina Eclectic Hotel är beläget i centrala Chamonix, med fantastisk utsikt över Mont Blanc. Hotellet är smakfullt inrett och blandar klassisk alpstugestil med moderna inslag, vilket skapar en mycket charmig atmosfär. Det perfekta läget gör även att du har nära till flera av ortens sevärdheter och aktiviteter.

  • Något för alla smaklökar: Varje morgon serveras en klassisk frukostbuffé i restaurang La Vista, som ligger på sjunde våningen med utsikt över Mont Blanc. Hotellet har även en matbutik där du kan förser dig med godsaker samt en loungebar att inleda kvällen i innan det är dags för en härlig middag på någon av restaurangerna på stan.

  • Välförtjänt avkoppling: Efter en dag av äventyr i Chamonix, finns det inget bättre än att koppla av i hotellets spa- och wellnesscenter. Här kan du bland annat njuta av lugnet i relaxrummet, slå dig ner i den turkiska bastun eller unna dig en skön kroppsbehandling.

Faciliteter
- Spa
- Gym
- Loungebar
- Frukostrestaurang


Hitta hit

Närmsta flygplats ligger i Genève på andra sidan schweiziska gränsen. Från flygplatsen går bussförbindelser till Chamonix. Stadens bussterminal ligger en kvarts promenad till hotellet.

Bra att veta

Hotellets restaurang är endast öppen för frukost.

Samtliga besök till hotellets spa- och wellnesscenter måste förbokas.

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
79 Avenue du Mont Blanc, 74400 Chamonix-Mont-Blanc, Frankrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor