Femstjärnigt boende i spanskt golfparadis - avbokningsbar

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa, Estepona, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Juniorsvit med havsutsikt

Förstklassigt hotell nära flera golfbanor, inkl. frukost och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

Bo på sofistikerat hotell med flera restauranger och spa i Costa del Sols golfparadis, inklusive frukost och spaentré. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Se fram emot perfekta golfmöjligheter: Med det milda och varma klimatet är Estepona ett riktigt paradis för golfintresserade som till och med kallas för Costa del Golf. I området runt hotellet finns totalt 35 golfbanor varav flera har magnifik havsutsikt.

  • Koppla av i hotellets spa: I hotellets Thalasso Spa används renat vatten från Medelhavet, havsmineraler, lera och alger för de välgörande ritualerna. På menyn finns en rad kropps- och ansiktsbehandlingar som passar både för män och kvinnor. Du har också tillgång till moderna faciliteter som uppvärmda bassänger, jacuzzi, bastu och isbad.

  • Hotellets stora utbud av restauranger: Hotellets restauranger erbjuder varierad mat till frukost, lunch och middag. I bufférestaurangen Arena Beach serveras andalusiska rätter samt favoriter från de asiatiska, latinska och spanska köken. I à la carte-restaurangerna beställer du bland annat rätter från Frankrike och Italien.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Pool
- Roomservice
- Bar
- Gym
- Kids Club (under sommarsäsongen)

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 60 minuter med bil från Málagas internationella flygplats.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. 

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Gran Hotel Elba Estepona Thalasso & Spa Carretera Estepona-Cádiz, km151, 29680 Estepona, Málaga, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor