Harmonisk vistelse på vackra Skiathos

Elivi Skiathos, Skiathos, Grekland

Skiathos

Skiathos

Skiathos

Skiathos

Skiathos

Vistelse på femstjärnig pärla på Skiathos med utsikt över det Egeiska havets klarblå vatten

  • Smaka på lite av varje: Hotellet har fyra restauranger, så du har flera alternativ att välja bland när magen börjar kurra. Alla följer samma filosofi, vilken är att maten ska smaka äkta, vara tillagad på lokala råvaror och serveras med professionell service.

  • Unna dig avkoppling: På ELIVI Spa hittar du ett komplett sortiment av hudvårdsprodukter, kropps- och ansiktsbehandlingar och en utomhuspool med utsikt över den vackra stranden Koukounaries. Här kan du fridfullt varva ner och unna dig maximal kroppsterapi i form av hamam och superfood-massage.

  • Ta vara på dina semesterdagar: Med sitt läge precis bredvid havet, kan du som gäst på Elivi Skiathos Hotel förvänta dig en femstjärnig vistelse i en minst sagt pittoresk miljö. Spendera dina dagar precis så som du känner för – vid poolkanten, i det salta havet eller på någon av stränderna.

Faciliteter

- Spa
- Två utomhuspooler
- Privata trädgårdar
- Fyra restauranger
- Två barer och fyra strandbarer
- Tennis- och basketplan
- Vattensporter

Hitta hit

Flygplatsen i Skiathos ligger bara en halvtimmes resa från hotellet. I erbjudandet ingår flygplatstransfer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor