En art deco-pärla i solskensstaten

Royal Palm South Beach Miami, Miami, USA

Apartment-svit med en king-säng

Apartment-svit med en king-säng

Studio-svit med en king-säng

Classic-rum med en king-säng

Classic-rum med två dubbelsängar

Boende på elegant art deco-hotell precis vid stranden i Miamis hippaste område, inklusive matkredit

Royal Palm South Beach Miami har ett minst sagt suveränt läge precis vid den tre kilometer långa stranden som brukar kallas för ”Amerikas Riviera”. Här kan du tillbringa dagarna i en solstol på den vita sandstranden eller under palmerna vid en av hotellets två pooler. Du behöver inte ens lämna din stol för att beställa mat eller dricka och i hotellets strandhytt finns det böcker och tidningar att låna.

De rymliga rummen är inredda i elegant art deco-stil med blå, gröna och vita färger som speglar naturen runt omkring hotellet. Royal Palm South Beach stoltserar med 139 sviter - fler än något annat hotell i South Beach - och om du uppgraderar till en av dessa får du ett separat vardagsrum med stora fönster och en balkong.

Maximera avkopplingen med ett besök på hotellets spa och välj från en lång rad behandlingar med välgörande salter och botaniska ingredienser. När magen börjar kurra finns det flera olika matställen att välja mellan, till exempel signaturrestaurangen Byblos Miami vars chica och avslappnade atmosfär typifierar Floridas lekfulla metropol. Avsluta middagen med en välmixad mojito eller margarita under stjärnorna på Palm Island Bar.

Du bor ett stenkast från legendariska Ocean Drive där de pastellfärgade art deco-husen ligger på rad och om dollarna bränner i fickan kan du shoppa loss på närliggande Lincoln Road. När mörkret faller är det dags att dra på sig finstassen och utforska områdets stora utbud av glammiga barer och nattklubbar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor