Exklusiv strandresort på Zanzibar

Fumba Beach Lodge, Fumba, Zanzibar, Tanzania

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Upplev avkopplande dagar på intim resort med bar och restaurang vid vacker strand på Zanzibar, inklusive helpension och massage

Missa inte

Fumba Beach Lodge har ett privat läge vid en vacker strand i Menaibuktens naturskyddsområde. Halvön är känd för sin oförstörda natur och utmärkta möjligheter för dykning, snorkling och vattensporter som vindsurfing och paddling. På 30 minuter tar du dig till Zanzibars historiska huvudstad Stone Town som är känd för sin unika blandning av influenser från den afrikanska, europeiska och arabiska kulturen. Du kan äta gott på restauranger, shoppa i butikerna eller upptäcka sevärdheter som det historiska fortet och marknaden Darajani.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor