Exklusivt boutiquehotell i Porto-Vecchio

Hôtel Don César, Porto-Vecchio, Korsika, Frankrike

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior Sea View-rum

Elegant boutiquehotell med spa, pooler, restaurang och bar vid havet i Porto-Vecchio, inklusive frukost, välkomstdrink, sparabatt och mer

Missa inte

Hôtel Don César är beläget i hjärtat av Porto-Vecchios stadskärna. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska södra delen av Korsika, som som har ett vackert och varierat landskap, med berg, stränder, skogar, vattenfall, byar och undangömda vikar, samt ett stort utbud av kulturella och arkitektoniska sevärdheter. Exempel på utflykter är de natursköna Bavella-bergen, i röda och grå bergarter, samt den idylliska staden Bonifacio, på Korsikas södra spets vid sundet som skiljer ön från Sardinien, som bland annat är känd för sin rika historia, kalkstensklipporna, hamnen samt det imponerande citadellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor