Femstjärnig lyx i trendiga Berlin

Rocco Forte Hotel de Rome, Berlin, Tyskland

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Classic-rum

Classic-rum

Bo i ett av Berlins bästa områden på femstjärnigt lyxhotell i ståtlig bankbyggnad

I en av Europas hetaste storstäder bor du femstjärnigt på lyxiga Rocco Forte Hotel de Rome. Du har ett perfekt läge vid Bebelplatz med det pampiga operahuset Staatsoper och den välkända boulevarden Unter den Linden ett stenkast bort.

På hotellet, som är inrymt i en gammal bankbyggnad, kan du skämma bort dig ordentligt i hotellets lyxiga spa som stoltserar med en 20 meter lång pool. Avnjut måltider i restaurangen som inspirerats av den Michelinbelönade chefskocken Fuvio Pierangelini – eller välj bland 30 tesorter när du intar afternoon tea i pampiga Opera Court.

Här har du en perfekt bas för att utforska den spännande staden Berlin, som erbjuder upplevelser du inte finner någon annanstans. Besök butikerna på Friedrichstrasse för shopping eller besök historiska sevärdheter som Brandenburger Tor, monumentet över Berlinmuren, Checkpoint Charlie och det judiska museet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor