Femstjärnigt hotell på Korsika

Casadelmar, Porto Vecchio, Korsika, Frankrike

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Sea View-rum

Elegant boende med lyxigt spa, Michelinrestaurang och infinitypool, inklusive frukost, spaentré och en middag

Kombinationen av femstjärnig elegans, en pittoresk hamnstad och världskända paradisstränder lockar till Casadelmar i mysiga Porto Vecchio. Staden har en livlig stämning med en labyrint av historiska gator där det vimlar av restauranger, trendiga barer och exklusiva boutiquer. Här finns en mysig småbåtshamn och precis intill hotellet kan du spela golf. Du bor dessutom längs med Korsikas vackra sydkust och dagsutflykter kan bestå av allt från en tur till Bouche de Bonifacio naturreservat för att utforska grottor, segla till orörda öar i Medelhavet eller bege dig inåt landet för ett aktivt äventyr i bergen.

Den tid du väljer att tillbringa på hotellet kommer inte heller att göra dig besviken - snygga interiör med trendig konst skapar en fin kontrast till den lummiga trädgården där oliv- och fikonträd ramar in infinitypoolen. Efter en läcker frukost på terrassen står kanske en stund av lyx på schemat, från en Ayurveda-massage i spaet som dekorerats med mörkt trä, Medici-marmor och japanska textilier, till en Michelin-middag skapad av den italienska kocken Fabio Bragagnolo.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor