Femstjärnigt på Dalmatiens kust

Le Meridien Lav, Split, Kroatien

Classic Sea View-rum

Femstjärnig resort med spa och strandnära läge vid den vackra kuststaden Split, inklusive frukost och rabatter

Le Meridien Lav har ett vackert strandnära läge i Kroatiens populära Split – ett perfekt resmål för avkoppling, sol och bad. Ta med dig en bra bok och vandra ner till hotellets 800 meter långa strand med utsikt över staden, Adriatiska havet och öarna längs kusten.

På hotellets Cupera Spa kan du skämma bort kropp och själ och unna dig en massage, ta ett dopp i infinitypoolen eller ta ett träningspass med det kristallklara havet som utsikt. Hotellet har även en tennisklubb med fyra banor och ett vattensportcenter som erbjuder bland annat dykning, vattenskidåkning och segling.

Längs hotellets hamnpromenad finner du butiker, restauranger, barer, caféer och den imponerande marinan där du kan ta en titt på lyxiga yachter. De pittoreska gränderna och stenhusen i området är typiska för traditionella dalmatiska städer och är något du verkligen bör uppleva. Om du är nyfiken på var råvarorna kommer ifrån innan de landar på tallriken får du inte heller missa Pazar, Splits stora marknadsplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor