Femstjärnig vistelse på Zanzibars kust - avbokningsbar

Fruit & Spice Wellness Resort, Zanzibar, Tanzania

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxe-rum

Deluxerum

Deluxerum

Njut av sol och bad på populära Zanzibar, inkl. halvpension och massage

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 42% ?

Lev det goda ölivet på exklusiv resort på Zanzibar, inklusive halvpension och massage. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Femstjärnig bas: Resortens mysiga rum erbjuder en traditionell upplevelse i klassisk tanzaniansk stil med en stor dos modern komfort. Förutom en stor, bekväm säng med myggnät, är rummen utrustade med luftkonditionering, minibar, TV, kaffebryggare och Wi-Fi.

  • Gå aldrig till sängs hungrig: Njut av den stora frukostbuffén i huvudrestaurangen Frangipani, eller prova medelhavsrätter och lokala rätter på kvällen. Eller slå dig ner till lunch i snackbaren Kipepeo Pool och njut av pasta, kött, grillad fisk och sallader. Du kan också stanna till vid Maoni Restaurant för en riktigt speciell kväll.

  • Själslig ro: Om du vill skämma bort dig själv under din semester är Jungle Spa på Fruit & Spice Wellness Resort rätt plats för dig. De fyra behandlingsrummen är omgivna av orörd natur. Prova på massager, spabehandlingar och traditionella ritualer (mot en avgift).

Faciliteter

- Restauranger och barer
- Wellness
- Pool
- Fitness
- Solterrass
- Bagageförvaring
- 24-timmarsreception
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering
- Wi-Fi

Hitta hit

Resorten ligger ungefär 60 kilometer från den internationella flygplatsen Abeid Amani Karume, vilket tar strax över en timme med bil.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Mchangamle, Kizimkazi, Tanzania
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor