Modern skidresort i Hemsedal

Fýri Resort, Hemsedal, Norge

Standard Mountain View-rum

Hemsedal

Standard Mountain View-rum

Standard Mountain View-rum

Modern året runt-resort med restaurang, skiduthyrning och aktiviteter nära pisterna i Hemsedal

  • Hotellets egna skidutrustning: Hotellet ligger nära skidbackarna och erbjuder ett stort utbud av pister för alla typer av åkare. Dessutom kan du hyra all skidutrustning du behöver på hotellet.

  • En meny full av överraskningar: Hotellets restaurang ligger på översta våningen, med vacker utsikt över fjälllandskapet. Här serveras en internationell och varierad meny med en familjär touch och gott om utrymme för överraskningar.

  • Planering av aktiviteter: Behöver du hjälp att organisera olika aktiviteter så erbjuder hotellet gärna experthjälp på förfrågan. På det viset får du lokalbefolkningens expertis och dessutom mer tid över till att njuta.

Faciliteter


- Aktiviteter
- Lounge
- Restaurang
- Skiduthyrning

Hitta hit


Hotellet är beläget i Hemsedal, drygt tre timmars bilfärd från Oslos flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor