Sofistikerat strandboende på Costa Adeje

GF Victoria, Costa Adeje, Teneriffa, Spanien

Senior-svit

Senior-svit

Strandnära och solsäkert spahotell på Teneriffa

  • Middagar och drinkar i solnedgången: Avnjut en utsökt middag i à la carte-restaurangen Donaire eller i bufférestaurangen Chaboco som också lär barn om hälsosam mat. Du kan även ta dig en drink eller två på hotellets bar Detox Bar Jardín del Sol eller på takterrassen där du hittar Sky Bar Zambra, som har fantastisk utsikt.

  • Avkoppling med havsutsikt: Tack vare Air Bio-Spas placering på hotellets översta våning, kan du beundra havsutsikten medan du kopplar av i de olika faciliteterna. Unna dig själv en massage, eller slappna av i bastun eller jacuzzin för en stund.

  • Precis som en semester ska vara: Beställ en drink från juicebaren, och promenera upp till den japanska trädgården. Här kan du ta din avkoppling till en helt ny nivå, med meditation, yoga och pilates.

Faciliteter


- Spa och wellnessområde
- Japansk trädgård
- Skönhetssalong
- Tre restauranger och tre barer
- Utomhuspooler
- Tennis-, minigolf- och squashbanor
- Gym

Hitta hit


Närmsta flygplats är Tenerife Sur Airport som ligger 17 kilometer från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor