Hur kan man motstå ett land där tapas är vardagsmat, siestas uppmuntras, solen skiner och varje hörn bjuder på charmiga vyer? Från dynamiska cityresor och aktiva golfresor till sol och bad vid kusten – få länder toppar så många listor över semesterfavoriter som Spanien.

Stort utbud av aktiviteter och sevärdheter:
Shoppa längs Barcelonas virrvarr av gator, dansa loss på Ibiza, frossa i paella i Marbella, se fotboll i Madrid, sola på Mallorca eller spela golf på Teneriffa – möjligheterna är oändliga. Lägg dessutom till några glas sangria, så förstår du varför Spanien är en medlemsfavorit här på Secret Escapes.

Upplev det spanska köket: Spanien bjuder på ett läckert utbud av mat som får det att vattnas i munnen. Från calamari och gazpacho till serranoskinka och såklart, paella. Längs kusten och på öarna bjuds du ofta på dagens fångst från havet och till maten serveras ofta vin. Landet är ett av världens största vinproducenter och här kan du smutta på allt från rödvin till cava.

Utforska vackra landskap: Utflykter är ett av de bästa sätten att få se mycket av vad destinationen kan bjuda på. Förutom Spaniens alla vackra städer och charmiga kustbyar kan du hitta på saker som fartfylld jeepsafari, vandring i vulkanlandskap och ge dig ut på havet med en båt och upptäcka orörda öar, hitta balansen på vattenskidor och mycket mer.

På Secret Escapes hittar du resor till Spanien till låga priser. Ta en titt nedan och hitta en ny favorit redan idag, eller få mer inspiration på vårt magasin.

Aktuella kampanjer