Chic elegans i franska Cassis

Hotel Les Roches Blanches, Cassis, Frankrike

Deluxerum

Deluxerum

Executive Sea View-rum

Executive Sea View-rum

Executive Sea View-rum

Fransk elegans på fint hotell med pool och restaurang i mysiga Cassis

  • Chic elegans på franskt vis: Njut av en skön och förstklassig vistelse i södra Frankrikes idylliska fiskeby Cassis. Vid kustens klippor alldeles invid havet hittar du eleganta Hotel Les Roches Blanches, inrymt i en vacker herrgårdsliknande byggnad från år 1877. Här finns både charm och karaktär med både välbevarad art deco-stil och modern inredning.

  • Frossa i smaskiga delikatesser: I restaurangen The Belles Canailles serveras rätter från Medelhavsköket med tonvikt på fisk och skaldjur och de bästa lokala råvarorna för säsongen. På vinlistan hittar du en rad lokalt producerade viner. I loungebaren finns en meny med tapasrätter och drycker.

  • Insup den harmoniska atmosfären: Sola på den stora terrassen och se ut över de natursköna omgivningarna samtidigt som du tar ett dopp i infinitypoolen. På hotellets spa kan du unna dig en skön behandling för kropp eller ansikte, eller kanske en massage. Förutom yogaklasser finns också en relaxavdelning och en ångbastu.

Faciliteter


- Restaurang
- Spa
- Pool
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit


Flygplatsen i Marseille når du på ungefär 50 minuter med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor