Strandnära idyll på Mallorca

Hotel RD Mar de Portals, Portals Nous, Mallorca, Spanien

Portals Nous

Portals Nous

Portals Nous

Double Lateral Sea View-rum

Double Lateral Sea View-rum

Heritage-rum

Heritage-rum

Heritage-rum

Romance-rum

Romance-rum

Romance-rum

Avkopplande vistelse på vuxenhotell nära stranden på medelhavspärlan Mallorca

  • Rofylld oas för vuxna gäster: Denna moderna pärla på sydvästra Mallorca erbjuder en lugn tillflyktsort för vuxna gäster. Inte nog med att du bor en kort promenad från en vit sandstrand – du befinner dig dessutom nära Puerto Portals, med dess marina, exklusiva restauranger och flashiga båtar.

  • Återfinn balansen på spaet: Den eleganta spaavdelningen har en rad faciliteter som hjälper dig att koppla av, inklusive bastu, turkiskt bad och uppvärmd pool. Här kan du i lugn och ro återhämta dig mellan soltimmarna.

  • Lokala rätter möter internationellt: Hotellet har en trevlig restaurang som serverar frukost, lunch och middag i bufféstil med lokala och internationella rätter. Du kan även beställa drycker och snacks i Sky Lounge eller i poolbaren.

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Swimmingpool
- Poolbar
- Wi-Fi

Hitta hit


Hotellet ligger ungefär 20 minuters bilfärd från flygplatsen Palma de Mallorca.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor