Vad sägs om svajande palmer, solsken och glittrande hav? På med solbrillorna – Asien kallar! Drömmer du om Vietnams historiska tempel, Maldivernas paradisliknande atoller eller Thailands berömda stränder hittar du vad du letar efter här. Vi erbjuder allt från exklusiva spahotell och retreats till pulserande cityvistelser och paketresor till oförglömliga destinationer.

Indonesiens pärlband av öar: Detta är en destination som erbjuder en stor mångfald för äventyrare och livsnjutare. Indonesien är en smältdegel av kulturer, konst, gastronomi och sevärdheter, där varje ö erbjuder något unikt. Landskapet är fantastiskt varierat och är en kombination av stränder, grönska och vulkaner.

Naturlig skönhet i Vietnam: Exotiska Vietnam erbjuder bra förutsättningar för att skapa minnen för livet. Nästan surrealistiska landskap med kalksten möter spektakulära grottor i nationalparken Phong Nha-Ke Bang. Vietnam har en varierad kultur, där uråldriga tempel står i kontrast mot gnistrande skyskrapor. Den lokala matkulturen är dessutom något alldeles extra.

Från stränder till grönska i Thailand: En matscen som är älskad världen runt, paradisstränder som platsar på vilket vykort som helst och gyllene tempel som får vem som helst att tappa hakan – bara några av anledningarna till varför Thailand är en så älskad destination. Här finns något för alla, från de kritvita stränderna i Phuket till stadslivet i Bangkok och de grönskande nationalparkerna i Chiang Mai.

Kambodjas virrvarr av tempel: Det är en alldeles särskild magi som möter en i Kambodja. Denna destination har en kejserlig historia och är full av majestätiska tempel, men stadslivet bjuder dessutom på fantastiska mat- och dryckställen, likväl som en blomstrande konstscen. Äventyrare kan också få sitt, tack vare det mångsidiga landskapet, där vildvuxen natur bryts av med små fiskesamhällen och floder.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer