Romantisk drömvistelse i Maldiverna

Kihaa Maldives, Kihaadhuffaru Island, Baa-atollen, Maldiverna

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Lagoon Prestige Beach-villa

Lagoon Prestige Beach-villa

Lagoon Prestige Beach-villa

Lagoon Prestige Beach-villa

Reserve Beach-villa

Reserve Beach-villa

Reserve Beach-villa

Villaresort med spa, pool och privat strand på naturskön atoll vid marint skyddsområde i Maldiverna

  • En drömlik paradisvistelse: Maldiverna är utan tvekan en av de mest romantiska platserna i världen, tack vare panoramavyerna över havet, de vita sandstränderna och de förtrollande solnedgångarna. Denna resort har en hel ö för sig själv, omgiven av ett korallrev, med privata villor utspridda i den orörda naturen.

  • Upptäck världen under ytan: Resortens läge ger dig chansen att upptäcka UNESCO:s biosfärsområde Baa-atollen, som är ett av världens mest berömda reservat där valhajar, rockor och sköldpaddor lever. Hotellet har ett dykcenter för både nybörjare och erfarna dykare, så unna dig ett oförglömligt äventyr under ytan.

  • Njut av semesterlivet: Paradisnaturen kommer garanterat vagga dig till ett lycksaligt tillstånd. På K-Spa kan du boosta semesterkänslan ytterligare, med välgörande behandlingar som genomförs av naturprodukter. Framåt kvällen kan du sätta dig till bords för middag under ett halmtak och beundra solnedgången över det glittrande havet.

Faciliteter

- Två restauranger
- Tre barer
- Spa
- Pool
- Dykcenter
- Vattensportcenter

Hitta hit

Resorten kan endast nås med inrikesflyg och speedboat från Malé.

Bra att veta

Transfers ingår ej och måste bokas via resorten senast 72 timmar innan ankomst. Se erbjudandet nedan för mer information.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor