Klassisk elegans på Rivieran

Château Le Cagnard, Cagnes-sur-Mer, nära Nice, Frankrike

Château Le Cagnard

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Svit

Svit

Nice

Haut-de-Cagnes

Haut-de-Cagnes

Saint Paul de Vence

Villefranche-sur-mer

Haut-de-Cagnes

Boende i ett boutiquehotell på franska rivieran med medeltida detaljer och fantastisk havsutsikt, inklusive frukost och transfer

När du bor i ett gammalt slott i Provence kan du räkna med att det har en spännande historia och svenskägda Château Le Cagnard (som rekommenderas av Guide Michelin) har massor. Slottet byggdes på 1200-talet som en del av stadsmuren kring Haut-de-Cagnes och är en vacker medeltida byggnad med stenvalv, storslagna öppna spisar och torn täckta av gröna vinrankor.

Från den intima loungen till det charmiga vaktrummet finns här många mysiga vrår att smita till med en bra bok, eller varför inte gå ut på terrassen och beundra den vackra utsikten över Medelhavet? Höjdpunkten är nog ändå den magiska restaurangen där underbar medelhavsmat serveras under stjärnorna, tack vare det infällbara taket, när vädret tillåter.

Nice och Antibes ligger några kilometer från hotellet så se till att besöka några av kändisarnas favoritplatser när du är här, från Belle Epoque Cannes och lyxiga Monaco till de vackra stränderna i Beaulieu och Villefranche. Självklart har Château Le Cagnard ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor