Klassisk lyx i Rom

Grand Hotel Palace, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Femstjärnigt boende på historiskt lyxhotell beläget på Roms mest glamorösa gata, inklusive frukost, spaentré och ett glas prosecco

Grand Hotel Palace lever upp till sitt namn med eleganta Belle Époque-inspirerade omgivningar som skulle få vilken kunglighet som helst att känna sig som hemma. Blanka marmorgolv, kristallkronor av Muranoglas och vackra venetianska fresker osar en klassisk italiensk elegans helt i linje med hotellets avundsvärda läge på den glamorösa huvudgatan Via Veneto.

Här kan du njuta av la dolce vita med utsökta middagar på den eleganta restaurangen som serverar både italienska klassiker och spännande fusionrätter komponerade av kocken Riccardo Zanni. Lyxiga Kami Spa ger din vistelse en känsla av orientalisk mystik och erbjuder en avkopplande oas bortom storstadens puls.

Du bor på en av Italiens mest exklusiva adresser, mitt i hjärtat av Den Eviga Staden och endast ett stenkast från Villa Borghese och Villa Medici. När du kliver ut genom dörren hamnar du på den berömda gatan som inspirerade Federico Fellinis mästerverk ”Det ljuva livet” och vimlade av Hollywoodstjärnor på 50- och 60-talet. Sätt på dig dina stora solglasögon och följ i fotspåren av stilikoner som Audrey Hepburn, Anita Ekberg och Coco Chanel.

Perfekt för
Storstad Historiskt hotell Romantik Shopping Sightseeing

Missa inte

  • Hotellets läge på en av Roms mest glamorösa gator
  • Prova spännande smakkombinationer i den eleganta restaurangen
  • Skämma bort sig själv med en lyxig kroppsbehandling på Kami Spa

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor