Oavsett var i vårt avlånga land du väljer att resa till blir upplevelsen alltid bättre med en minnesvärd hotellvistelse. Sverige har en otrolig mångfald då det kommer till natur, kultur och historia, vilket såklart även avspeglas i de många fantastiska svenska hotell du hittar hos oss på Secret Escapes.

Låt dig inspireras av storstadspulsen: Trots att Sverige består av knappt 10 miljoner människor har vi storstäder som utan problem kan mäta sig med världsmetropolerna. Låna en cykel och trampa dig från uteställe till uteställe i charmiga Malmö, hoppa på en spårvagn med havet och en härlig skaldjursmiddag som slutdestination i dynamiska Göteborg eller gör ett besök i den kungliga huvudstaden. Oavsett vilken av landets storstäder du väljer att utforska, så kommer du alltid att ha ett generöst smörgåsbord av unika hotell att botanisera bland.

Kom iväg utan att behöva resa bort: Ibland vill man bara komma bort från vardag och stress utan att behöva boka flyg och packa en enorm resväska. Om så är fallet kan en staycation, eller en hemester som det också kallas, vara ett bra alternativ. Havsbaden och spahotellen är exempel på perfekta destinationer för dig som är på jakt efter en stunds avkoppling med kulinariska smakupplevelser i en kustnära miljö. Många av Sveriges mest välbesökta spahotell ligger som ett pärlband från Strömstad i norr till Smygehuk i söder, men oavsett var du bor i landet behöver du sällan åka speciellt långt.

Unika upplevelser bortanför huvudlederna: Nog för att det finns gott om fantastiska hotell i de större städerna, men det är framförallt i de svenska landsbygdsorterna som hotellen verkar besitta en alldeles särskild dragningskraft. Oavsett om det är utflykter i den djupaste granskogen eller avantgardistisk arkitektur på kalfjället som får besökare från när och fjärran på fall, så söker sig många hit i jakt på unika upplevelser de inte kan finna någon annanstans.

Få mer inspiration i vårt magasin.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer