Lantlig idyll i franska Camargue

L’Auberge Cavaliere du Pont des Bannes, Saintes-Maries-de-la-Mer, Camargue, Frankrike

Manadier-rum

Cabana Gardian Luxe-rum

Cabana Gardian Luxe-rum

Cabana Gardian Luxe-rum

Manadier Dubbelrum

Manadier Dubbelrum

Bo på ett fridfullt hotell med idylliskt läge på den provensalska landsbygden

  • Franska matinfluenser: Börja dagen med en god fransk frukost inne i den charmiga matsalen eller på uteplatsen. När mörkret faller kan du njuta av rätter från det omtalade franska köket i hotellets restaurang med utsikt över poolen och träsket. Avsluta kvällen med en drink eller ett parti biljard i baren medan skön musik strömmar från den retroinspirerade jukeboxen.

  • Kom in i ett lugnare tempo: Hotellets spa är en lugn oas som ligger i skuggan av palmerna vid poolen och erbjuder en jacuzzi och bastu samt en lång rad kropps- och ansiktsbehandlingar. Efter din behandling kan du koppla av i en solsäng på spaets terrass för att riktigt maximera avslappningen.

  • Utforska på hästryggen: På dagarna kan du slappa vid poolen eller utforska de natursköna omgivningarna på hästryggen. Hotellet har ett eget stall där du kan hyra en häst eller ta ridlektioner och om du vill göra en längre utflykt går det även att boka en rundtur i en fyrhjulsdriven bil.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Spa
- Bar
- Pool
- Två restauranger
- Tennisbanor
- Pingisbord
- Stall

Hitta hit


Den närmsta flygplatsen är Nîmes–Alès–Camargue–Cévennes som ligger runt 30 kilometer från hotellet.

Bra att veta

Spaet öppettider: Vardagar (15.00-19.00), Helger (10.00-13.00 samt 15.00-19.00). Spaet är stängt tisdagar och onsdagar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor