Resort med havsutsikt på Mallorca

Maritim Hotel Galatzó, Mallorca, Spanien

Galatzó Apartsuite

Galatzó Apartsuite

Comfort Dubbelrum

Comfort Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Härlig medelhavsresort på Mallorca med spa och utsikt över havet

  • Vackra vyer över Medelhavet: Maritim Hotel Galatzós kritvita fasad uppenbarar sig bland höga palmer och stora medelhavsträdgårdar på Costa de la Calma. Med sitt läge uppe på en kulle har hotellet fantastisk utsikt över havet.

  • Det ljuva livet i solstolen: Sparka av dig skorna och luta dig tillbaka i skuggan på en av schäslongerna vid poolen – kanske med en flaska kylt bubbel vid sidan om. Vill du hellre ta barfotalivet vidare till stranden ligger fina Paguera ett par kilometer bort.

  • Gott om alternativ för mat och dryck:  På bufférestaurangen Mediterráneo serveras frukost varje morgon. Poolbaren serverar drinkar och snacks vid vattnet, medan lobbybaren är perfekt för avkoppling och drinkar på kvällen. Hotellet har också gourmetrestaurangen Vista de Rey.

Faciliteter

- Spa- och wellnessfaciliteter
- Inomhus- och utomhuspool
- Tennisbana
- Två restauranger
- Två barer
- Wi-Fi
- Fitnessrum

Hitta hit

Palmas flygplats ligger cirka 30 minuter bort med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor