Påsken börjar närma sig, vintermörkret lider mot sitt slut och efterlängtade vårtecken står runt hörnet. Årets kalender gör det möjligt för långledigt i påsk. Kanske vill du passa på att unna dig något extra under ledigheten och möta våren med en resa? Vi på Secret Escapes älskar vardagslyx så varför inte byta ut ägg och sill mot macarons och bubbel i Paris, tapas och sangria i Barcelona eller skaldjur och drinkar vid Medelhavet? För att guida dig genom resedjungeln delar vi med oss av våra topptips inför planerandet av påskresan.

Leta påskägg på stranden: Smygstarta sommaren med en solresa i påsk. Dubai, Egypten och Asien passar utmärkt för dig som längtar efter värme och inte har något emot att åka lite längre. Även Europa kan bjuda på ett behagligt klimat där bland annat Kanarieöarna och Grekland är fina alternativ för barfotaliv på stranden och salta dopp i havet.

Återhämtning på menyn: Passa på att unna dig egentid och avkoppling. Välj bland våra svenska hotell och boka in en lyxig staycation i resekalendern eller bli ompysslad på spa under en wellnessweekend. Finns det något mer harmoniskt än att få ta långa sovmorgnar, tassa runt i morgonrock och njuta av god mat i fina miljöer?

Påsklunch på solbelysta torg: En storstadsweekend är ett utmärkt sätt att hinna med så mycket som möjligt under en helg. Shopping, sevärdheter, kultur och gastronomi är något som går att hitta i de flesta storstäder. Strosa runt på Roms romantiska gator, upplev Barcelonas unika puls, se Londons skyline i solnedgången eller håll dig närmre hemma med en vistelse i charmiga Köpenhamn.

Utöver detta finns det massor av andra destinationer som passar till en påskresa. Kanske golf på Madeira, en lyxig kryssning eller en äventyrlig rundresa kan locka? På Secret Escapes hittar du handplockade påskägg med resedatum under påskveckan och upp till 70 % rabatt.

Aktuella kampanjer