Femstjärnig wellnessresort på Kreta

Porto Elounda Golf & Spa Resort, Kreta, Grekland

Porto Sea View-rum

Porto Sea View-rum

Avslappnat boende på femstjärnig wellnessresort i toppklass i den eleganta kuststaden Elounda

  • Smaker från Medelhavet: På restaurangen Aglio & Olio kan du njuta av en à la carte-middag bland bildsköna olivlundar, och på Odysseus Restaurant, precis vid vattnet, kan du unna dig färsk fisk och skaldjur till lunch. För lättare snacks och cocktails på kvällen är Kirki Bar och The Beach Bar perfekta ställen för en drink.

  • En förstklassig spaupplevelse: Resortens spa är det första Six Senses-spaet i Europa. Här finns det gott om behandlingar och terapier, däribland orientalisk massage, Tai Chi, en turkisk hamam, ett romerskt ångrum och en Thalassoterapi-pool. Terapeuterna använder naturliga, grekiska produkter.

  • Roa dig med aktiviteter: Om du ändå skulle känna för att prova någonting nytt på fritiden så kan du ta dyklektioner på PADI-dykcentret, åka vattenskidor, vindsurfa, spela tennis, använda gymmet, spela en runda golf på 9-hålsbanan eller till och med ta en tur på en segelbåt. Du kan boka guidade turer på delar av ön, eller ta en matlagnings- eller vinprovarlektion.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Spa
- Bastu
- Fitnessrum
- Inomhus- och utomhuspooler
- Restaurang

Hitta hit

Från Heraklion, som är Kretas största internationella flygplats, tar det drygt en timme att köra till hotellet. Det finns inga direktbussar från flygplatsen till Elounda - du behöver byta i Agios Nikolaos, och denna resa tar lite mer än två timmar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor