Resort med havsutsikt på Teneriffa

Regency Country Club, Teneriffa, Spanien

One Bedroom Apartment-svit

One Bedroom Apartment-svit

One Bedroom Apartment-svit

Boende i en lyxig svit på en vacker resort i balinesisk stil på Teneriffa, inklusive halvpension en flaska cava

Regency Country Club ligger i en lugn miljö vid foten av den mäktiga vulkanen Teide på den vackra spanska ön Teneriffa. Resorten ligger belägen bland grönskande trädgårdar med palmer, tropiska buskar och färgglada blommor och är designad i den tropiska stilen som är typisk för Bali, med orientaliska handsnidade statyer utspridda runt de allmänna ytorna i sten och marmor.

Förbered dig på en lugn och avkopplande semester med utmärkt utsikt över Atlanten. Hotellet har tre uppvärmda utomhuspooler och ett frestande urval av massagebehandlingar enligt den thailändska, Zen, ayurvediska och balinesiska traditionen, plus behandling med varma stenar.

Det finns ett gym och bastu att besöka efter att du avnjutit massor av läckra medelhavsrätter i restaurang La Estancia. Regency Country Club ligger fem minuters bilresa från staden Los Cristianos och populära Playa de las Vistas. Det är inte förvånade att resorten tog hem ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor