Snyggt tropiskt boutiquehotell

Akana Boutique Hotel, Denpasar, Bali, Indonesien

Deluxe Pool View-rum

Deluxe Pool View-rum

Deluxe Pool View-rum

Deluxe Pool View-rum

Bo i stilrent snygga rum på inbjudande och intimt boutiquehotell på vackra Bali, inkl. frukost, cocktails och transfer

Elegant och smakfullt är ledorden på detta intima boutiquehotell med endast 36 rum på vackra Bali - känt för sin vänliga lokalbefolkning, sina böljande risfält och inbjudande stränder. Inredningen på Akana Boutique Hotel är en stilsäker blandning mellan det trendigt västerländska och det inbjudande asiatiska och det är en fröjd att strosa omkring på hotellet och njuta av den träffsäkra designen.

Inte nog med att inredningen håller hög klass, så finns här även en intim pool omgiven av tropiska och alltid gröna växter och en restaurang och bar där du kan slå dig ned och botanisera bland den kreativa menyn. Prova på lokala delikatesser eller något nyskapande europeiskt och bege dig sedan till lobbybaren och unna dig en exotisk cocktail eller en iskall ö. Här hittar du även gott kaffe när eftermiddagssuget kickar in. När du vill sola och bada ligger stranden bara en fem minuters promenad bort från hotellet och där Akana Boutique Hotels privata beach club väntar med sina solbäddar och parasoll. Det går även att hyra scooter eller cykel mot en extra kostnad på hotellet och köra runt bland risfälten och mysiga balinesiska byar.

Oavsett vad du väljer att göra, kom sedan tillbaka till ditt rum och varva ned framför din snygga platt-TV och något gott från minibaren och för den som inte vill lämna din bekväma omgivning för kvällen - lyxa till det med rumservice.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor