Boutiquehotell i hjärtat av Paris

Sofitel Hotel Scribe Paris Opéra, Paris, Frankrike

Luxury Premium-rum

Luxury Premium-rum

Luxury Premium-rum

Luxury-rum

Luxury-rum

Luxury-rum

Luxury-rum

Luxury-rum

Boutiquehotell i Paris nionde arrondissement, nära Opéra Garnier, Galeries Lafayette och Tuileries-parken

  • Eleganta smaker och fika: Hotellets restaurang serverar en elegant meny med inspiration från Frankrike och andra delar av världen. Du kan även koppla av med kaffe, te, bakverk, tapas och drinkar på hotellets boutiqueliknande café.

  • Holistiskt spa med fransk expertis: På hotellet finns ett elegant spa som erbjuder en holistisk filosofi i kombination med fransk hudvårdsexpertis. Här kan du njuta av ett utbud av skräddarsydda behandlingar som har tagits fram för att passa olika sinnesstämningar och hudtyper.

  • Boende i kändisarnas fotspår: Hotellet är inhyst i en unik historisk byggnad i det fashionabla Opéra-distriktet, och kan stoltsera som byggnaden för Louis Vuittons första boutique och Lumière-brödernas första filmvisning.

Faciliteter

- Bar
- Restaurang
- Spa
- Gym
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit


Hotellet är beläget i hjärtat av Paris, tre minuters promenad från metrostationen Opéra. Till flygplatserna Charles de Gaulle och Orly är det trekvarts bilfärd vardera, eller en timmes resa med kollektivtrafiken.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor