Strandnära elegant boutiquehotell i Portugal

Praia Verde Boutique Hotel, Castro Marim, Portugal

Svit med panoramautsikt

Svit med panoramautsikt

Bo på trendigt och snyggt boutiquehotell nära fridfull strand, inklusive frukost

En nio minuters promenad från den lokala och fridfulla stranden i Castro Marim i Portugal ligger Praia Verde Resort. Ett boutiquehotell med känsla för stil och klass där inredningen går i ett smakfullt tema med ljusa och naturnära färger, möbler i avskalad stil och rena linjer.

Utomhuspoolen är kantad av karaktäristiska gröna pinjeträd som lummigt vaggar dig in i en avslappnad atmosfär när du spenderar tiden i en av dem svarta parasollprydda solstolarna och de vedugnseldade pizzorna slinker lätt ned med ett gott glas vin på hotellets restaurang. För dagar spenderade utanför Praia Verdes bekväma oas kan du åka och titta på delfiner eller besöka traditionella portugisiska byar.

Du checkar in på rymliga sviter som skämmer bort dig med sin träffsäkert bekväma inredning i naturella färgtoner och kökspentry utrustat med både mikrovågsugn, kyl och liten spis.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor