Nyöppnat och hemtrevligt vid Themsen

The Hoxton Southwark, London, Storbritannien

Cosy-rum

Cosy-rum

London

Millennium Bridge

Cosy-rum

Cosy-rum

Tate Modern

Tower Bridge

Upplev livliga London med hippt och hemtrevligt boende nära Themsen

  • En ny Hoxton-pärla med charmigt läge: Detta boende slog upp portarna i september 2019 och är därför ett helt nytt tillskott i Hoxton-familjen. Hotellkedjan har gjort sig känd runt om i världen för dess läckra inredning och sköna stämning, som ingjuter känslan av ett trendigt vardagsrum.

  • Spännande smaker i restaurangerna: Hotellet erbjuder två restauranger när hungern slår till. På Albie kan du smaka på rätter med inspiration från Medelhavet. Här är stämningen avkopplad och är även en favorit bland lokalborna. Hotellets andra restaurang, Seabird erbjuder rätter från havet med magiska vyer över staden.

  • Tillbringa en dag i parkerna: London har åtta kungliga parker som alla erbjuder något alldeles unikt. Hyr en cykel och upplev de prydliga grönområdena från sadeln. Besöker du Regents Park kan du passa på att ta dig upp för backen i Primrose Hill där du belönas med magiska vyer över stadssilhuetten.

Faciliteter


- Två restauranger
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmsta station är Southwark, varifrån du når både Gatwick och Heathrow på ungefär en timme

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor