Femstjärnigt boende i västra London - avbokningsbar

The Pelham London, South Kensington, England

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Juniorsvit

Hyde Park

Juniorsvit

Deluxerum

Albert Memorial, Kensington Gardens

Chelsea

Superior-rum

Kensington Palace Sunken Gardens

Upptäck London från ett femstjärnigt boende i South Kensington, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 38% ?

Elegant femstjärnigt hotell nära Hyde Park, Harrods, V&A Museum och andra centrala sevärdheter, inklusive Grab & Go-frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Ett utmärkt läge: Hotellet ligger i hjärtat av South Kensington vilket ger dig närhet till några av Londons vackraste och mest spännande sevärdheter. Du befinner dig bara ett stenkast från shopping på Harrods, lugna morgonpromenader genom Hyde Park och kulturella landmärken som Victoria & Albert Museum, Science Museum och Natural History Museum.

  • Förstklassig gästvänlighet: På The Pelham Hotel finns elegans och engelsk gästvänlighet i överflöd, precis vad man kan förvänta sig av ett femstjärnigt hotell på en av Londons mest exklusiva adresser. Detta i allt från frukost till reception och conciergeservice. Här finns det inget som är för mycket besvär för hotellet för att din vistelse ska bli fulländad och minnesvärd.

  • Gammaldags charm: Från de gemensamma utrymmena till rummen kan du förvänta dig gammaldags charm som ger en adlig känsla, kombinerad med excentriska moderna detaljer. De eleganta röda draperierna och det mörka mahognyträet lyckas göra det till en mysig och hemtrevlig atmosfär utan att det känns för mycket.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang (stängd för närvarande)
- Bar
- Luftkonditionering
- Fitnessrum öppet dygnet runt
- Roomservice dygnet runt

Hitta hit

Hotellet ligger inte mer än fem minuters promenad från tunnelbanestationen South Kensington på Piccadilly-linjen. Härifrån kan du även ta dig direkt till järnvägsstationerna King's Cross och St Pancras International på cirka 20 minuter och Heathrow Airport på cirka 45 minuter.

Bra att veta

Vänligen notera att restaurangen La Trattoria by Alfredo Russo är stängd just nu och därför serveras ingen frukost, lunch, middag eller afternoon tea. En Grab & Go-frukost kommer att finnas tillgängliga för gästerna.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

15 Cromwell Place, Kensington och Chelsea, London, SW7 2LA, Storbritannien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor