Vuxenoas med privat strand på Costa Smeralda - avbokningsbar

The Pelican Beach Resort & Spa, Sardinien, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Comfort-rum

Superior-rum

Superior-rum

Dubbelrum med balkong och delvis havsutsikt

Havsnära gömställe för endast vuxna gäster i Costa Smeralda, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 35% ?

Avkopplande vistelse på ett strandnära vuxenhotell på den italienska ön Sardinien, inklusive frukost, välkomstdrink, spaentré och andra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Fly verkligheten på denna fridfulla resort: Hotellet är en lugn oas för endast vuxna gäster och erbjuder vacker utsikt över området. Här kan du inleda dagarna med ett dopp i den tårformade utomhuspoolen och bara koppla av med en bra bok.

  • Sola på den privata stranden: Stranden må vara liten men den är bara din och det finns massor med plats i gräset ovanför stranden. Sardinien är känt för sitt smaragdröna vatten, som är så klart att du kan skymta fiskar simma bland stenarna på havsbotten.

  • Njut av det goda livet: Provsmaka det bästa av det italienska köket på gourmetrestaurangen, där du kan sitta både inomhus och utomhus, och bege dig sedan till spaet, där du kan boka in en de många, avkopplande behandlingar som finns för att maxa semesterkänslan.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Spa
- Utomhuspool
- Strandbar
- Restaurang
- Gym
- Bubbelpool
- Solterrass
- Cykeluthyrning
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen, Olbia Costa Smeralda, ligger ungefär en kvarts taxifärd från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Mar Adriatico, 34 Olbia, Sardinien, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor