Trendigt hotell med bra läge i Lissabon

Myriad by SANA Hotels, Lissabon, Portugal

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Premium Dubbelrum

Premium Dubbelrum

Premium Dubbelrum

Premium Dubbelrum

Bo på modernt hotell med restaurang samt imponerande utsikt över Lissabon , inklusive frukost, välkomstdrink och spaentré

Missa inte

Hotellet ligger i området Parque das Nacoes intill floden och erbjuder fantastisk utsikt över vattnet och Lissabon. Runt hotellet finns flera grönområden samt restauranger och kaféer. På gångavstånd hittar du ett stort köpcenter, Vasco Da Gama Shopping Centre, med 206 butiker och restauranger, gym och bio. I närheten kan du även besöka stadens Oceanarium som är ett av Europas största akvarier. I centrala Lissabon har du ett stort utbud av sevärdheter, restauranger, uteserveringar och små mysiga barer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor