Populär golf- och sparesort vid Alicante

Hotel Bonalba Alicante, Alicante, Spanien

Deluxe Dubbelrum

Fyrstjärnig golf- och sparesort nära Alicante och vackra Costa Blanca, inklusive frukost eller halvpension och extra förmåner

Om du är en soldyrkare men även gillar att utforska nya områden så kan Alicante bli ditt alldeles eget paradis. Den vackra spanska staden har en pittoresk äldre del med vita hus, ett medeltidsslott på ett berg och några av de bästa stränderna i Spanien som sträcker sig så långt du kan se. Fyrstjärniga Hotel Bonalba Golf Resort ligger 20 minuters bilresa från härliga Alicante och är ett exklusivt ställe vid vackra Costa Blanca, bara några kilometer från kända San Juan-stranden.

Den här resorten passar de flesta resenärer då man kan vila, sporta eller turista. Du är omgiven av en 18-hålsbana och kan tillbringa dagarna med att öva på din sving. Gå till hotellet när du är hungrig och provsmaka ett urval av lokala rätter på en av de två à la carte-restaurangerna. Se till att bada i den stora tropiska swimmingpoolen innan du går till poolbaren för en kväll av exotiska cocktails.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor